Brug kirken online

Selvom alle landets kirkebygninger er lukkede i øjeblikket, er der mange gode muligheder for at bruge kirken online.

I disse tider hvor dagene er ensformige og fyldes med mediernes nyhedsstrøm, er der god grund til at sætte en fast rytme både på hverdagen og på ugens gang. På denne side samler vi løbende forskellige online muligheder til inspiration.

Kontakt til kirken

• Himmelev sogns præster står fortsat til rådighed på telefon og mail. Du finder vores kontaktoplysninger her

• Kirkekontoret har åbent alle hverdage kl. 10-13 for telefonisk henvendelse og mail. Kontaktoplysninger finder du her

• Hvis du ønsker at tale anonymt med en præst, kan du benytte folkeirkens tjeneste Sjælesorg på Nettet, hvor præster sidder klar ved tasterne alle dage kl.10.00-22.00.

Den daglige rytme

• Dagens Løsenord: Biskop Marianne Christiansen skriver en refleksion til hver dag i corona-tiden. Læs mere her.

• Bibelord til trøst og håb. I 2000 år har biblen leveret mod til de modløse og spredt lys i mørket. Hvis du klikker her, kan du læse udvalgte, gode bibeltekster - måske kan de også sige noget ind i din tilværelse?

• Hver morgen kl. 8.00 sender P1 morgenandagt fra Københavns Domkirke. Lyt på radioen eller via DRs hjemmeside

Den ugentlige rytme

• Læs den kommende søndags bibeltekster her

• På vores gudstjenesteoversigt kan du løbende følge med i, hvorvidt gudstjenesterne i sognets kirker er aflyst eller genoptaget.

• DRs radiogudstjeneste sender hver søndag kl. 10.03 på radioens P1 og via DRs hjemmeside

• DRs tv-gudstjeneste sendes hver søndag kl. 14.00 på DR2 og via DRs hjemmeside. Gudstjenesten besøger forskellige kirker i landet med vært Anders Laugesen.