Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 8. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Koret disQant

70 årig dame i god form!
70 år er ingen alder – og dog, når vi taler om et kors levetid, er det noget ganske imponerende! disQant fejrer sit 70 års jubilæum med en koncert i Trekroner kirke.

Koret byder på et varieret program med med sange af Shakespeare,Thomas Alvad, Poul Schønnemann og Kim Larsen. Endvidere synger koret arrangementer af Ludwig van Beethovens “Ode an die Freude” fra 9. Symfoni og Peter Heises “Dyvekes sange”. Pianist ved koncerten er Bjarne Donovan. Dirigent Camilla Britt Donovan.

disQant er et klassisk kor, der synger både kirkelig og verdslig musik. Koret ledes af dirigent og organist, Camilla Britt Donovan, som har arbejdet målrettet med at udvikle korets klang og musikalitet siden 1999.

Camilla Britt Donovan komponerer og tilrettelægger selv en del af musikken, og hun har ofte udfordret koret med værker, der rækker langt ud over den traditionelle danske sangskat.

Der er gratis adgang til koncerten