Orienteringsmøde - valg til menighedsråd

Orienteringsmøde - valg til menighedsråd

Onsdag d. 19. august 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Trekroner Kirke, Lysalleen 29, 4000 Roskilde

I år er der valg til menighedsrådet. Menighedsrådet er kirkens bestyrelse, og det er dem, der bestemmer retningen for kirken. Hvordan synes DU, vi skal være kirke i Himmelev, Veddelev og Trekroner? Og hvad skal DIN kirke kunne?

At sidde i menighedsrådet er et stykke frivilligt arbejde, hvor du kan gøre en forskel for mange mennesker. Du styrker det lokale demokrati. Og så er det også et sted, hvor du får lov til at jonglere med de helt store spørgsmål.

Er du interesseret i at vide mere? Så kan du altid kontakte kirkens præster eller menighedsrådet. Du kan også komme til vores orienteringsmøde, hvor vi fortæller lidt om, hvad vi har lavet – vi har fx åbnet en ny kirke. Selve valget er den 15. september. Det nye råd tiltræder 1. søndag i advent.

TID: ONSDAG 19. AUGUST KL 19:00

STED: TREKRONER KIRKE, LYSALLÈEN 29