Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 19. september 2020, Kl. 15:00 til kl. 21:00
Ved retrætepræst Peter Ruge. Tilmelding til arrangør af centrerende bøn Leo Elmbirk
150 kr.
Retræte ved Peter Ruge. Tilmeldingen er lukket. Ikke flere ledige pladser.

Retræte har alle dage været en del af kirkens spirituelle liv. Ordet retræte betyder tilbagetrækning, idet man for en periode trækker sig tilbage fra den almindelige og aktive dagligdag for at rette opmærksomheden mod den betydning, som spiritualitet har i ens liv.

Vi vil i denne weekend afprøve, hvordan søndagsgudstjenesten kan få karakter af retræte og blive sted for en selverkendelsesproces og give os erfaringer med, hvordan tro og ånd kan forbinde sig i dagligdagen.

Vi mødes lørdag kl. 15-21 i Trekroner Kirke, og vil bruge den første tid på personligt arbejde forankret i hjertet. Herefter spiser vi, og går så videre med at bringe erfaringen fra det personlige arbejde i forhold til søndagens gudstjeneste – og vi slutter aftenen med centrerende bøn.

Søndag morgen mødes vi kl. 8.30 i Trekroner Kirke og har meditativ bibellæsning af søndagens tekst som beredelse til gudstjenesten, som vi herefter deltager i.

Vi samles igen efter gudstjenesten og runder forløbet af. Vi er færdige seneste kl. 12.30

Deltagelse kræver ikke særlige forudsætninger – da vi alle har et hjerte! Men det vil være en fordel, hvis man har nogen erfaring med indre praksis som bøn eller meditation.

Der er 15 pladser og prisen for deltagelse er 150 kr.

Tilmelding/betaling til Leo Elmbirk Jensen: leoelmbirk@gmail.com/mobilepay: 2991 6882