Sogneeftermiddag. Udflugt til Sankt Katharina Kirke i St. Heddinge og Stevns Klint

Onsdag d. 21. oktober 2020, Kl. 12:30 til kl. 17:30
Fynsvej 69, 4000 Roskilde
150 kr.

På efterårets udflugt kører vi først til St Heddinge for at se den smukke Sankt Katharina kirke, som daterer sig tilbage til middelalderen. Det ottekantede skib (oktogonen) har en lang og fantastisk historie, og loftet er helt usædvanlig flot. Døbefonten er ligeledes meget speciel. Guiden på stedet vil fortælle grundigt om kirkens historie. Efter besøget i St Heddinge kører vi videre til Stevns klint, hvor vi kigger ind i den gamle kirke i Højerup, som ligger helt ud til skrænten. I det lille parkområde ved siden af kirken er der mindesten over kendte mennesker fra området, som Chr Richardt og Peder Daas mfl. Dagens tiltrængte kaffe indtager vi på Traktørstedet Højeruplund, som ligger mellem den gamle og den nye kirke.

Husk påklædning, der passer til vejret.

Udflugten foregår i bus. Vi mødes kl. 12.30 på parkeringspladsen ved Himmelev Kirke og er tilbage samme sted ca. kl.17.30.

Billetter a 150 kr. sælges ved sogneeftermiddagen onsdag den 7. oktober.